Plungės irkluotojai sėkmingai pasirodė Trakuose

Naujienos: Sportas , 2019-09-10 21:19
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Plungės r.

Rugsėjo 7-8d. Trakuose vyko ''Galvės'' regata, kurioje sėkmingai dalyvavo Plungės sporto ir rekreacijos centro irkluotojai. Šauniai regatoje pasirodė Greta Gadeikytė iškovojusi tris aukso medalius. Ji nugalėjo vienviete baidare 500m nuotolyje, po to sėdo į dvivietę su porininke iš Panevėžio ir laimėjo antrąjį aukso medalį. Dar vieną aukso medalį 500m distancijoje Greta pelnė irkluodama keturvietę baidarę. Aukso ir ir bronzos medalius laimėjo baidarininkas Mantas Jurgutis. Auksą laimėjo 1000m nuotolyje irkluodamas keturvietę baidarę su Šiaulių irkluotojais, o bronzą irkluodamas dvivietę baidarę su šiauliškiu Tadu Lekerausku.
Tarp vyrų startavęs kanojininkas Mantas Gadeikis 1000m nuotolyje iškovojo sidabro medalį. Sidabro medalius laimėjo Mantas Skarulskis ir Lukas Gudijus irklavę dvivietę kanoją. Edvinas Šakinis šiame nuotolyje užėmė penktąją vietą irkluodamas vienvietę kanoją. Baidarininkus varžyboms rengė treneriai Arvydas Vaitkus, o kanojinkus Edmundas Gelčinskas.
Visi minėti sportininkai ir jų treneriai Lietuvos rinktinės sudėtyje rugsėjo 12-15 d. vyks į Bratislavą (Slovakija) kur dalyvaus tarptautinėje Olympic Hopes regatoje.


Plungės SRC informacija


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN