Mažeikių valdžia susitiko su Kurmaičiuose esančių sodininkų bendrijų gyventojais

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2019-09-05 18:15
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Rugsėjo 4 d., trečiadienį, Kurmaičiuose vietos valdžia susitiko su Kurmaičiuose esančių sodininkų bendrijų gyventojais dėl jiems kylančių klausimų – moksleivių pavėžėjimo ir jų saugumo, kelių priežiūros ir kt. Atstovai perdavė merui keturių sodininkų bendrijų gyventojų pasirašytą raštą ir prašė atkreipti dėmesį į Kurmaičius.

Su gyventojais susitiko Mažeikių rajono savivaldybės (toliau – Savivaldybės) meras Vidmantas Macevičius, mero patarėjas Rimantas Gramas, Savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Eimantas Salatka ir Vietinio ūkio skyriaus vedėjas Alfonsas Žiulpa. Jie ragino susirinkusiuosius ne tik įvardyti problemas, bet ir pateikti išsamią informaciją, imtis konkrečių veiksmų (suskaičiuoti, kiek mokinių į kokias mokyklas važiuoja, parengti dokumentaciją ir perduoti bendrijoms priklausančius kelius Savivaldybei, nuspręsti, kokie eismo saugumą užtikrinantys kelio ženklai sodininkų bendrijoje reikalingi, ir kreiptis į Saugaus eismo komisiją dėl leidimo juos pastatyti ir kt.), kad būtų galima jas spręsti.



Bendrasis skyrius


šaltinis: http://www.mazeikiai.lt/savivaldybe/naujienos/susitikime-su-gyventojais-ie%C5%A1kota-problem%C5%B3-sprendimo-b%C5%ABd%C5%B3/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN