Svečiuose namuose Šilutės kultūros ir pramogų naująjį sezoną pradeda nuotaikingu filmuku

Naujienos: Renginiai , 2019-09-04 21:19
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilutės r.

Rugsėjo 2-ąją dieną Šilutės kultūros ir pramogų centras savo patalpas perdavė statybininkams pastato remontui. Dėl to dauguma renginių planuojami Šilutės Vydūno gimnazijoje – Atgimimo alėja 3, Šilutė.
Rugsėjo 6 dieną 18 valandą 2019 – 2020 metų kultūrinį sezoną Šilutės kultūros ir pramogų centras pradeda nuostabia animacine pasaka „Karalienės korgis“. Jis bus demonstruojamas Šilutės Vydūno gimnazijos aktų salėje.

Bilietus galima įsigyti Šilutės kultūros ir pramogų centro administracinėse patalpose Liepų g. 16. Galima juos rezervuotis telefonu 8 671 09696. Renginio dieną bilietai pradedami pardavinėti Šilutės Vydūno gimnazijos salėje 2 valandos prieš renginį – nuo 16 valandos. Bilieto kaina – 2 Eur.

Renginiai taip pat planuojami ir kitose Šilutės miesto erdvėse. Apie tai bus pranešta kiekvienu atveju. Daugiau apie renginius galite sužinoti Šilutės kultūros ir pramogų centro internetinėje svetainėje www.silutekpc.lt, centro feisbuko paskiroje www.facebook.com/siluteskulturoscentras bei telefonais 8 441 77113, 8 670 37770.


Apie filmuką „Karalienės korgis“

Animacinis filmas visai šeimai „Karalienės korgis“ supažindins su mylimiausiu Elžbietos II šuneliu Reksiu.

Turbūt net tie, kurie visiškai nesidomi Britanijos karališkąja šeima, žino, kad karalienės Elžbietos II mylimiausi šunys yra korgiai. Šie mieli šuneliai karalienę lydi visą jos gyvenimą. Nuotaikingas animacinis filmukas „Karalienės korgis“ pasakoja apie vieną iš jų – Reksį.

Dar visai mažą šunytį, Reksį karalienei gimtadienio proga padovanojo jos vyras Filipas. Į išdaigas linkusio šunelio elgesys ne visuomet buvo karališkas, tačiau jo mielumas greitai ištirpdydavo bet kokį nepasitenkinimą ar pasipiktinimą. Reksis greitai tapo Elžbietos ir visų karališkųjų rūmų numylėtiniu...


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN