Arnas Jokimčius šių metų Europos imtynių U15 čempionate iškovojo trečiąją vietą ir parvežė jau antrą Europos imtynių U15 čempionatų medalį

Naujienos: Sportas , 2024-06-06 06:26
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Kelmės r.

Gegužės 30 d. Kelmės rajono savivaldybėje lankėsi Kelmės sporto centro imtynių treneriai Nerijus Peleckis, Saulius Jurčys bei jų auklėtinis Arnas Jokimčius su tėveliais.

Juos priėmė ir už gerą pasirodymą 2024 m. Europos imtynių U15 čempionate bei už pasiektus aukštus rezultatus pasveikino Kelmės rajono savivaldybės meras Ildefonsas Petkevičius.

Arnas Jokimčius šių metų Europos imtynių U15 čempionate iškovojo trečiąją vietą ir parvežė jau antrą Europos imtynių U15 čempionatų medalį. Prieš du metus (2022 m.) Europos čempionato sidabro medalį iškovojo Rokas Miliauskas.


šaltinis: https://www.kelme.lt/arnas-jokimcius-siu-metu-europos-imtyniu-u15-cempionate-iskovojo-treciaja-vieta-ir-parveze-jau-antra-europos-imtyniu-u15-cempionatu-medali/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN