Telšiuose praūžė "Telšiai CITY CUP" turnyras

Naujienos: Sportas , 2019-08-21 09:42
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Telšių r.

Savaitgalį Telšiuose šurmuliavo daug svečių iš Lietuvos ir užsienio – Telšiuose vyko kasmetinis „TELŠIAI CITY CUP“ vaikų futbolo turnyras, kiekvienais metais pritraukiantis vis daugiau svečių.

Turnyras pirmą kartą vyko net 3 stadionuose – Telšių centriniame stadione, „Ateities“ progimnazijos dirbtinės dangos stadione bei pastaruosius kelis metus privačiomis lėšomis atgaivintame „senajame“ stadione.

Šiemet turnyre žaidė apie 400 vaikų iš Lietuvos, Latvijos, Lenkijos, Rusijos ir Čekijos. Turnyras buvo padalintas į tris amžiaus kategorijas – U-11 (7×7), U-12 (9×9) ir U-14 (11×11). Visose trijose amžiaus kategorijose šiemet triumfavo Klaipėdos FM jaunieji futbolininkai.

Organizatoriai dėkoja svečiams, treneriams, atvykusiems tėveliams bei rėmėjams – Telšių savivaldybei, „Perskindol“, „Lays“, „Unilever“, „Tichė“, „Mažeikių mėsinė“, „Litnaglis“, „ADE Exclusive Design“.

Telšių FC „Džiugas“ informacija


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN