Jūros šventė: policijos pareigūnai ir intensyviai dirbo, ir dalyvavo renginiuose

Naujienos: Teisėtvarka , 2019-07-29 20:28
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Klaipėdos m.

Jubiliejinė Jūros šventė Klaipėdoje praėjo be ypatingų incidentų. Per tris šventinio savaitgalio dienas gauta šiek tiek daugiau pranešimų ir pradėta ikiteisminių tyrimų, nei įprasta, tačiau Jūros šventės renginiuose nuo penktadienio iki sekmadienio užfiksuota dešimt įvykių, daugiausia – kišenvagysčių.

Klaipėdos apskrities policijos pareigūnai intensyviai dirbo visuose renginiuose. Jiems talkino Viešojo saugumo tarnybos pareigūnai, policijos rėmėjai. Kas dieną šventėje dirbo bemaž po šimtą uniformuotų ir neuniformuotų policininkų.

Klaipėdos apskrities VPK viršininkas Alfonsas Motuzas nuoširdžiai dėkojo viešąją tvarką šventėje užtikrinusiems pareigūnams. Jis ypatingai akcentavo Klaipėdos miesto policijos komisariato, Patrulių rinktinės, Kelių policijos tarnybos pareigūnų indėlį į miestiečių ir svečių saugumo užtikrinimą.

Uostamiesčio policininkai ne tik labai aktyviai dirbo renginiuose, bet padėjo kurti ir šventės nuotaiką: iškilmingame parade jie riedžiais, triračiais, motociklais riedėjo miesto gatvėmis, kinologai vedėsi eisenoje tarnybinius šunis.

Viešosios tvarkos tarnybos Prevencijos skyriaus pareigūnai, pasistatę prevencinę palapinę, bendravo su šventės dalyviais, šypsenomis ir mažomis dovanėlėmis džiugino vaikus, patarimus dalinos suaugusiems.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN