Lietuvos Raudonojo Kryžiaus žygio komanda – Mažeikiuose

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2024-05-17 06:15
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Šiandien, gegužės 15 d., Mažeikius pasiekė Lietuvos Raudonojo Kryžiaus žygio po Lietuvą 105 metų gimtadienio proga komanda, kuri Mažeikių rajono savivaldybės merei Rūtai Matulaitienei perdavė Lietuvos Raudonojo Kryžiaus vėliavą ir pakvietė į Mažeikių skyriaus atidarymą.

Iš Šiaulių keliaujančioje komandoje – Lietuvos Raudonojo Kryžiaus Šiaulių regiono skyriaus vadovė Aistė Žalevičienė, savanorių koordinatorė Greta Labanauskaitė-Remeikienė ir savanoriai.

Perduodami vėliavą, Raudonojo Kryžiaus atstovai sakė, jog yra pasiruošę padėti žmonėms, buriasi savanoriai Mažeikiuose, padėkojo už bendradarbiavimą ir pakvietė merę į Mažeikių skyriaus atidarymą, kuris vyks birželio 14 d.

Minint Tarptautinę Raudonojo Kryžiaus dieną, kuri švenčiama gegužės 8-ąją, ir Lietuvos Raudonojo Kryžiaus 105-erių metų gimtadienį, organizuotas žygis po Lietuvą. Nuo gegužės 10 d. per dvi savaites savanorių ir darbuotojų komandos aplankys visas 60 savivaldybių.

Žygio tikslas – aplankyti partnerius, su kuriais bendradarbiaujama, aptarti pagalbos poreikį vietinei bendruomenei, kuo plačiau skleisti žinią apie savanorystės galimybes organizacijoje, pristatyti veiklas, į kurias gali įsitraukti gyventojai Lietuvos Raudonajame Kryžiuje.


šaltinis: https://mazeikiai.lt/naujienos/lietuvos-raudonojo-kryziaus-zygio-komanda-mazeikiuose


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN