Sausio 15–18 dienomis Tauragės rajono teritorijose vyks karinės pratybos „BRAVE GRIFFIN 24–I“

Naujienos: Savivalda , 2024-01-13 13:20
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Tauragės r.

2024 m. sausio 15–18 d. Klaipėdos, Tauragės, Šilutės, Šilalės rajonų ir miestų savivaldybių teritorijose vyks Lietuvos kariuomenės Lietuvos didžiojo etmono Jono Karolio Chodkevičiaus pėstininkų brigados „Žemaitija“ karinės lauko taktinės pratybos „BRAVE GRIFFIN 24-I“.

Šių pratybų tikslas – patikrinti brigados gebėjimą vykdyti štabo ir padalinių perdislokavimą į numatytus rajonus.

Pratybų metu (šviesiuoju ir tamsiuoju paros metu) minėtose teritorijose judės karinė technika ir kariai su ginklais. Šaunamosios ir pirotechninės imitacinės priemonės bei karinės inžinerinės priemonės nebus naudojamos. Žemės kasimo darbai nebus vykdomi.

Kontaktinis asmuo – Lietuvos didžiojo etmono Jono Karolio Chodkevičiaus pėstininkų brigados „Žemaitija“ vadovybės štabo G9 skyriaus civilių ir kariškių bendradarbiavimo vyresnioji specialistė gr. Monika Dilkė, tel. + 370 628 71 108.


Šaltinis: https://taurage.lt/sausio-15-18-dienomis-taurages-rajono-teritorijose-vyks-karines-pratybos-brave-griffin-24-i/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN