Net 3 Tauragėje gimę projektai nominuoti „Turizmo sėkmingiausiųjų“ apdovanojimams

Naujienos: Savivalda , 2023-12-19 14:11
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Tauragės r.

Nacionalinės turizmo agentūros „Keliauk Lietuvoje“ organizuojamų „Turizmo sėkmingiausiųjų“ apdovanojimuose Tauragėje gimę projektai nominuoti net 3-ose kategorijose:

Akmenos ir Jūros upių apžvalgos bokštas Pagramančio regioniniame parke nominuotas sėkmingiausio 2023 metų turizmo projekto Lietuvoje kategorijoje;
Tauragė – Lietuvos kultūros sostinė 2023 pateko tarp 3 finalininkų sėkmingiausios 2023 metų turizmo traukos vietovės kategorijoje;
VšĮ „Žaliasis regionas“ iniciatyvos: edukacija „Vėjo spalva – žalia” ir „Kalbantys autobusai“ – nominuotos tarp geriausių 2023 metų turizmo inovacijų.
Turizmo sėkmingiausieji yra reikšmingiausias Lietuvos turizmo sektoriaus metų renginys ir vietinio turizmo šventė. Joje įvertinami ryškiausi šių metų turizmo ambasadoriai, projektai, vietovės, inovacijos bei paslaugų teikėjai, taip pat padėkota turizmo bendruomenei už naujas idėjas, skatinančias atrasti, pažinti ir pamilti savo šalį, bei pasiūlytas vietinių kelionių patirtis.

Daugiausia balsų surinkę nugalėtojai bus paskelbti 2024 m. sausio 26 d. Lietuvos parodų ir kongresų centre LITEXPO, tarptautinės turizmo parodos ADVENTUR 2024 atidarymo ceremonijos metu.

Daugiau informacijos ir balsavimas (iki sausio 10 dienos) vyksta internetinėje svetainėje – https://turizmo-sekmingiausieji.lt/


šaltinis: https://taurage.lt/net-3-taurageje-gime-projektai-nominuoti-turizmo-sekmingiausiuju-apdovanojimams/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN