Pašventintas Tauragės Lurdas

Naujienos: Savivalda , 2023-12-13 14:40
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Tauragės r.

Gruodžio 8 diena pažymėta labai svarbiu įvykiu Tauragės Švč. Trejybės parapijai ir visam miestui – pašventintas Tauragės Lurdas. Ceremonija, vykusi Švč. Trejybės bažnyčioje subūrė bendruomenę į iškilmingas mišias, kurias aukojo klebonas Marius Venskus ir kunigai Kęstutis Pajaujis, Saulius Styra ir Kazys Lesčiauskas.

Ceremonijos metu apmąstymuose apie mūsų kolektyvinę kelionę buvo pabrėžiamas augimas ir pažanga, kurią simbolizuoja Tauragės Lurdo įgyvendinimas. Skambėjo padėkos ir sveikinimo žodžiai. Po Šv. Mišių susirinkusieji paėmę po degančią žvakę ir kalbėdami Lurdo Mergelės Marijos litaniją keliavo prie Lurdo, kur jis buvo pašventintas.

Tauragės Lurdas – bendruomenės simbolis, įkvėpimo šaltinis, apmąstymų ir vienybės vieta. Džiaugiamės nauja, gražia ir svarbia vieta Tauragėje bei kviečiame aplankyti.


šaltinis: https://taurage.lt/pasventintas-taurages-lurdas/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN