Tradicinis Kalėdinis šachmatų turnyras (Kelmės r.)

Naujienos: Sportas , 2023-12-13 14:37
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Kelmės r.

Gruodžio 9 dieną, Kražiuose, vyko tradicinis Kalėdinis šachmatų turnyras, kuriame dalyvavo 31 dalyvis iš Radviliškio, Raseinių, Ariogalos, Liolių, Tytuvėnų, Telšių, Kelmės, Šilalės, Panevėžio, Laukuvos ir Kazachstano. Džiaugiamės dalyvių gausa.

Turnyras vyko Šveicariška sistema, 10 ratų po 10 minučių. Teisėjavo buvęs turnyro dalyvis, prizininkas – Romualdas Tutinas. Kalėdinio šachmatų turnyro prizininkais tapo: Remigijus Vereikis (Lioliai) surinkęs 8 taškus tapo nugalėtoju. Antroji vieta atiteko Sigitui Grigaliūnui (Raseiniai), kuris surinko taip pat 8 taškus. Trečioji vieta atiteko Donatui Kišonui (Radviliškis) surinkusiam 7.5 taško. Džiaugiamės, kad turnyro taurė atiteko Kelmės rajono žaidėjui. Turnyro prizininkai apdovanoti taurėmis, medaliais ir diplomais. Taip pat atminimo dovanėlės įteiktos vienintelei moteriai dalyvavusiai turnyre – Linai Zaleckienei ir vieninteliam vaikui (11 m.) – Dinmukhamed Sarsenbek (Kazachstanas) atstovavo Radviliškį.

Nuoširdžiai dėkojame Romualdui Tutinui už teisėjavimą Kalėdinio šachmatų turnyro metu, Stanislovui Vaigauskui, Tytuvėnų šachmatų klubui už paskolintą inventorių ir Bronislovui Dirmeikiui už pagalbą organizuojant šį turnyrą.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN