Mobilus multifunkcinis laisvalaikio ir pramogų objektas jau įkurdintas Tauragės pilies kiemelyje

Naujienos: Savivalda , 2023-11-15 13:37
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Tauragės r.

2022 metų dalyvaujamojo biudžeto, didelės vertės projektų kategorijoje laimėjęs projektas (surinkęs 1199 tauragiškių balsus) – „Mobilus multifunkcinis laisvalaikio ir pramogų objektas Tauragės pilies kiemelyje“ šiandien buvo pristatytas į Tauragę ir surinktas Pilies kiemelyje.

Šiuo projektu siekta pastatyti objektą, kuris atliktų scenos, pakylos funkcijas, taptų laisvalaikio praleidimo, renginiams skirta erdve. Pasak idėjos autorių, projektas turėtų pasitarnauti ne tik Tauragės pilies kiemelyje vykstančių renginių organizatoriams, bet ir šių renginių dalyviams ir kitiems Tauragės pilies kiemelyje laisvalaikį leisti mėgstantiems tauragiškiams.

Projektas priskiriamas didelės vertės projektų kategorijai, kuriems taikomas dviejų metų įgyvendinimo laikotarpis.

Idėja Tauragei – tai būdas kartu su bendruomene spręsti dėl viešųjų lėšų panaudojimo, kai bendruomenės nariai patys siūlo idėjas savivaldybei ir balsuodami išrenka labiausiai patikusias.


šaltinis: https://taurage.lt/mobilus-multifunkcinis-laisvalaikio-ir-pramogu-objektas-jau-ikurdintas-taurages-pilies-kiemelyje/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN