Iškovoti akmeniškių du kelialapiai į Lietuvos mini jaunučių (iki 11 metų) čempionatą

Naujienos: Sportas , 2019-05-02 20:55
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Akmenės r.

Balandžio 30 dieną Panevėžyje įvyko atrankinės varžybos į Lietuvos mini jaunučių (iki 11 metų) stalo teniso čempionatą. Atrankoje dalyvavo 4 Akmenės rajono sporto centro auklėtiniai: E. Teslionokaitė (Gailaičių k.), J. Zaveckis (Sablauskių k.), V. Guginytė ir E. Antanaitis abu iš Naujosios Akmenės.



Berniukų grupėje varžėsi 18 žaidėjų iš Šiaulių, Panevėžio, Zarasų, Joniškio ir Akmenės dėl 7 kelialapių į Lietuvos mini jaunučių čempionatą. Juras Zaveckis iškovojo 4 vietą ir kelialapį į kitą savaitę Vilniuje vyksiantį čempionatą.

Mergaičių grupėje varžėsi 16 žaidėjų iš tų pačių miestų kaip ir berniukų dėl lygiai tiek pat kelialapių. Vita Guginytė iškovojo 5 vietą ir kelialapį čempionatą.

Lietuvos mini jaunučių (iki 11 metų) čempionatas įvyks gegužės 11-12 dienomis Vilniuje, kuriame varžysis pajėgiausi šalies jaunieji stalo tenisininkai – 36 berniukai ir 36 mergaitės.

Sveikinu savo jaunuosius auklėtinius, tegul jiems užtenka kantrybės ir ryžto nelengvame stalo teniso darbe.

Akmenės rajono sporto centro stalo teniso mokytojas metodininkas Kęstutis Barauskas


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN