Jaunųjų svečių gausa Pagėgių savivaldybės Vydūno viešojoje bibliotekoje

Naujienos: Švietimas , 2023-06-06 22:07
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Pagėgių m.

Vydūno viešosios bibliotekos bendruomenė visada džiaugiasi savo erdvėse priimdama su nuoširdžiomis šypsenomis ir informacijai atviromis širdimis atkeliavususius svečius. 2023 m. birželio 5 d. bibliotekos bendruomenę savo viešnage nudžiugino itin gausus būrys Šilutės Vydūno gimnazijos I-III g klasių gimnazistų su pedagogais.

Ekskursiją po biblioteką vedusi šios įstaigos vadovė Milda Jašinskaitė-Jasevičienė supažindino jaunuosius svečius ne tik su bibliotekos erdvėmis, eksponuojamomis profesionalaus ir mėgėjiško meno parodomis, kraštotyros bei literatūros ekspozicijomis, bet taipogi pristatė ir vieną iš bibliotekos sukurtų edukacijų – didelio formato komandinį žaidimą „Mažosios Lietuvos širdy: kelionė po Pagėgių kraštą“, kurį entuziastingai žaisdami, ekskursantai išbandė savo sėkmę ir, žinoma, žinias. Visiems dalyviams įteikti kvietimai išbandyti vieną naujausių bibliotekos sukurtų pramogų –galvosūkių ir pabėgimo kambarį „Įsižiūrėki į vidurnaktį...“. Diskutuota apie bendras ateities perspektyvas, nešant garbingą šias abi įstaigas vienijančio mąstytojo – Vydūno – vardą.
Šilutiškių moksleivių viešnagė Pagėgių savivaldybės Vydūno viešojoje bibliotekoje įamžinta mini fotosesija bibliotekos įrengtame „Atminties skvere“, kurį įprasmina mąstytojo Vydūno gyvenimą, kūrybą ir veiklą atspindintys mažosios skulptūros darbai.


Sonata Nognienė,
Pagėgių savivaldybės Vydūno viešosios bibliotekos
metodininkė – skaitytojų aptarnavimo skyriaus vedėja

Nuotraukų autorė – Asta Andrulienė


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN