10-ojo jubiliejaus proga pasveikintas vokalinis ansamblis „Vox Libri“ (Šilutė)

Naujienos: Savivalda , 2023-06-06 21:47
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilutės r.

Šilutės rajono savivaldybės administracijos direktorius Andrius Jurkus birželio 2-ąją pasveikino Šilutės kultūros ir pramogų centro vokalinį ansamblį „VOX Libri“ (vad. R. Golubovskienė), švenčiantį 10-ąjį jubiliejų.

,,Vox Libri“ – jaunatviškumu alsuojantis, veržlus, šiuolaikiškas, Lietuvos bei užsienio scenose patirties sukaupęs kolektyvas, savo repertuare turintis daugiau kaip 200 skirtingo žanro ir stiliaus kūrinių.

Kolektyvas dalyvauja Lietuvos bei Vakarų krašto dainų šventėse, taip pat Lietuvos miestų bei savivaldybių vokalinės-chorinės muzikos projektuose, festivaliuose, rengia savo solinius koncertus, bendradarbiauja su kitais kolektyvais.

2023 m. sausio 15 d. kartu su Šilutės r. mėgėjų meno kolektyvais ansamblis pristatė savo muzikinę programą LRT laidoje „Duokim garo“, kuri buvo skirta Klaipėdos krašto prie Lietuvos prijungimo šimtmečiui paminėti.

„Tegul Jūsų dainos skamba garsiai ne tik Pamaryje, bet ir visoje Lietuvoje. Didžiuojamės, jog turime tokių nuostabių kolektyvų. Tad tik pirmyn“, – šventinio renginio metu kalbėjo A. Jurkus.



Komunikacijos skyrius
šaltinis: https://www.silute.lt/naujienos/10-ojo-jubiliejaus-proga-pasveikintas-vokalinis-ansamblis-vox-libri/10332


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN