Naujas keleivinio traukinio maršrutas – geriau suderinti tvarkaraščiai (Mažeikiai)

Naujienos: Savivalda , 2022-12-22 05:12
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Mažeikių rajono savivaldybės (toliau – Savivaldybė) meras Vidmantas Macevičius aptarė keleivinių traukinių maršrutus su AB „Lietuvos geležinkeliai“ grupės keleivių vežimo bendrovės „LTG Link“ vadovu Linu Baužiu. Sulaukta informacijos, jog, atsižvelgus į rajono gyventojų poreikius ir pageidavimus, atidaromas naujas keleivinio traukinio maršrutas, kurio tvarkaraštis bus labiau suderintas su kitų traukinių, vykstančių didmiesčių kryptimis, tvarkaraščiais.

Nuo 2023 m. sausio 2 d. pradės važiuoti keleivinis traukinys nauju maršrutu Mažeikiai–Šiauliai–Panevėžys (toliau – jungtinis maršrutas). Pagal parengtą jungtinio maršruto tvarkaraštį, keleiviams, vykstantiems iš Mažeikių į Vilnių, suderinti patogesni persėdimai į kitus maršrutus.

Rengiant naująjį jungtinį maršrutą, atsižvelgta į Savivaldybės pasiūlymus, skelbtos apklausos rezultatus, gyventojų išsakytus pageidavimus ir poreikius – prioritetas buvo skiriamas traukinių reisų dažnumo išdėstymui dienos eigoje pagal klientų pateiktus poreikius bei tvarkaraščių suderinamumui su kitais bendrovės traukiniais, vykstančiais į Lietuvos didmiesčius.

Keleiviai, keliaujantieji iš Vilniaus į Mažeikius, galės persėsti Šiaulių geležinkelio stotyje ir traukiniais (Nr. 611, 617, 619), vykstančiais maršrutu Panevėžys–Mažeikiai, tęsti kelionę į Mažeikius.

Keleiviai, keliaujantieji iš Mažeikių į Vilnių, turės galimybę persėsti Šiaulių geležinkelio stotyje ir traukiniais (Nr. 610, 612, 614, 618), vykstančiais maršrutu Mažeikiai–Panevėžys, tęsti kelionę į Vilnių.

Traukinio bilietus į jungtinį maršrutą bus galima įsigyti nuo 2022 m. gruodžio 20–21 d.

Traukinių eismo tvarkaraštis Panevėžys–Šiauliai–Mažeikiai

Naujieji tvarkaraščiai nuo gruodžio 11 d. – Nauji metiniai traukinių tvarkaraščiai (ltglink.lt).


Ryšių su visuomene skyrius
šaltinis: https://www.mazeikiai.lt/savivaldybe/naujienos/naujas-keleivinio-traukinio-mar%C5%A1rutas-geriau-suderinti-tvarkara%C5%A1%C4%8Diai/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN