Saugoti valstybinius miškus padeda ir policijos pareigūnai

Naujienos: Teisėtvarka , 2022-12-10 19:35
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Tauragės r.

Vakar, 2022 m. gruodžio 8 d., ir lapkričio 23 d., Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai kartu su Valstybinių miškų urėdijos pareigūnu R. Galkausku vykdė bendras prevencines priemones valstybinių miškų teritorijose.

Pareigūnai patruliavo Šilinės, Pužiškės ir Tauragės girininkijose, siekdami užkardyti nusikalstamas veikas, teisės nusižengimus, susijusius su savavališkais miško kirtimais ir neteisėtai iškirstos medienos gabenimu, stebėjo ar neatsakingų gyventojų laisvalaikio pramogos, tokios kaip keturračių transporto priemonių vairavimas atokesnėse vietovėse, nedaro žalos gamtai.

Patikrinimų metu pareigūnai pažeidimų nenustatė.

Norime įspėti visus motorinių transporto priemonių vairuotojus nevažinėti žoline augalija, miško paklote, žiemą ant ledu padengtų vandens telkinių, nes už tai gresia administracinė atsakomybė.

Pamačius miške pažeidėją, reikia stengtis užfiksuoti (nufotografuoti, nufilmuoti) įsidėmėti kuo daugiau detalių, pažeidėjo aprangą, transporto priemonės valstybinius numerius, spalvą bei kitas detales ir pranešti bendruoju pagalbos telefonu 112.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN