Prevencinė akcija „Gyvenkime saugiai“ Viešvėnuose

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2019-04-03 17:29
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Telšių r.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento prie Vidaus reikalų ministerijos Šiaulių apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Telšių priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnai ir Telšių rajono Viešvėnų seniūnijos seniūnas Petras Varnelis lankė Viešvėnų seniūnijos gyventojus.
Džiugu, kad seniūnijos gyventojai draugiškai sutiko įsileisti į namus ir klausėsi pareigūnų duodamu patarimų. Taip pat apsilankymo metu apžiūrėtos gyvenamosios patalpos ir įvertintas jų priešgaisrinis stovis. Gyventojams buvo aiškinama kaip apsisaugoti nuo gaisrų, kylančių dėl krosnių įrengimo ir jų eksploatavimo taisyklių pažeidimų, netvarkingų ir netinkamai naudojamų elektros įrenginių. Priminta autonominio dūmų detektoriaus nauda, kad nedaug kainuojantis detektorius gali išgelbėti ne tik per gyvenimą sukaupta turtą, bet ir svarbiausia gali išgelbėti gyvybę. 12 gyventojų buvo padovanoti ir iškart sumontuoti autonominiai dūmų detektoriai, tarp jų ir seniausiai Viešvėnų seniūnijos gyventojai.
Vykstant akcijai gyventojai, norėdami pasikonsultuoti, gali ir patys pasikviesti ugniagesius į namus paskambinę į artimiausią priešgaisrinę gelbėjimo tarnybą.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN