Kovo 23–24 dienomis dalyvaukime „Maisto banko“ akcijoje

Naujienos: Renginiai , 2018-03-11 23:02
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Maisto banko“ akcija – tai dvidešimt penktasis nacionalinis paramos maistu rinkimas, viena stipriausių socialinės atsakomybės akcijų šalyje.
„Maisto banko“ akcijos metu maisto prekių parduotuvėse tūkstančiai savanorių pasitinka pirkėjus dalydami skrajutes ir prašydami paaukoti ilgai negendančių maisto produktų. Gerų žmonių paaukotas maistas išdalijamas nepasiturintiems asmenims, kuriais rūpinasi socialinės organizacijos ir socialinės įstaigos.
Kiekvienais metais mūsų Savivaldybės meras Vitalijus Mitrofanovas globoja ir dalyvauja „Maisto banko“ akcijoje, paaukodamas maisto produktų – tai sektinas pavyzdys Savivaldybės gyventojams. Kviečiame geros valios žmones solidarizuotis su nepriteklių patiriančiomis šeimomis, socialinių organizacijų globojamais vaikais, neįgaliaisiais, senyvo amžiaus žmonėmis dalyvaujant kovo 23–24 dienomis rengiamoje „Maisto banko“ akcijoje.

Janė Vaitkevičienė, Socialinės paramos skyriaus socialinė darbuotoja konsultantė


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN