Balėnų bendruomenė šventė tradicinę vasaros šventę (Mažeikiai)

Naujienos: Savivalda , 2022-07-10 21:21
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Balėnų kaimo bendruomenė savaitgalį susibūrė švęsti tradicinę vasaros šventę „Balėnų balius“. Sulaukta sveikinimų ir padėkų, skambėjo muzika ir dainos. Koncertą dovanojo Tirkšlių kultūros centro meno kolektyvai ir svečiai.

Susirinkusiuosius sveikino ir gražios šventės linkėjo Mažeikių rajono savivaldybės mero pavaduotoja Rūta Matulaitienė, Tirkšlių seniūnas Juozas Kungys, kiti svečiai.

Bendruomenės pirmininkė Judyta Tekingunduz dėkojo bendruomenės tarybai, aktyviems bendruomenės nariams. Pasveikinti šiemet naujagimių susilaukusios šeimos. Pasivaržyti, dalyvauti įvairiuose žaidimuose buvo kviečiami ir suaugusieji, ir vaikai.

Koncertavo Tirkšlių kultūros centro moterų vokalinis ansamblis „Retro“ ir Užlieknės kultūros namų liaudiškos muzikos kapela „Glousnis“, Žemalės kultūros namų stilizuota kapela „Šerkšnė. Žemaitiškas dainas dainavo Povilas ir Julius Girdeniai iš Vilniaus. Kartu padainuoti ir pašokti kvietė grupė „Balius“.


Ryšių su visuomene skyrius
šaltinis: https://www.mazeikiai.lt/savivaldybe/naujienos/bal%C4%97n%C5%B3-bendruomen%C4%97-%C5%A1vent%C4%97-tradicin%C4%99-vasaros-%C5%A1vent%C4%99/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN