Zumpės tvenkinyje bus įrengtas plaukiojantis fontanas (Tauragė)

Naujienos: Savivalda , 2022-04-05 23:54
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Tauragės r.

Balandžio 1 dieną su MB „Šokantys fontanai“ pasirašyta sutartis dėl plaukiojančio fontano Zumpės tvenkinyje įrengimo. Sutarties vertė – 30 250 Eur.

Plaukiojantį fontaną numatyta įrengti Zumpės tvenkinyje, Kartų parke, Tauragės mieste, apie 40 m atstumu nuo kranto linijos. Fontano purkštukas formuos nuo 20 iki 25 vandens srovių trijų pakopų aukštyje. Purkštuko veikimas – žvaigždės forma (srovės aukštis ne mažiau – 11 m, sklaida ne mažiau – 28 m).

Fontaną planuojama apšviesti ekonomiškais ir elektros energiją tausojančiais LED šviesos šviestuvais. Iš viso fontano spalvų paletę sudarys 16 spalvų, bus sudaryta galimybę pasirinkti vieną stabilią spalvą arba kontroliuoti tolygų spalvų perėjimą, taip pat galimi 24 šviesos intensyvumo ir greičio suderinamumo lygiai.

Tikimasi, kad plaukiojantis fonatanas Zumpės tvenkinyje iškils iki gegužės 27 dienos.


šaltinis: https://www.taurage.lt/zumpes-tvenkinyje-bus-irengtas-plaukiojantis-fontanas/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN