Sporto taryba: lankomasi klubuose, skirstomos lėšos

Naujienos: Savivalda , 2022-03-18 05:19
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Mažeikių rajono savivaldybės (toliau – Savivaldybės) sporto taryba viename iš posėdžių nutarė apsilankyti rajone veikiančiuose trisdešimtyje sporto klubų, kurių veiklą pagal galimybes remia Savivaldybė. Pirmasis aplankytas klubas – FK „Atmosfera“.

Iniciatyvos ėmėsi Sporto tarybos pirmininkė, Savivaldybės mero pavaduotoja Sigutė Bernotienė ir narys, Švietimo, kultūros ir sporto komiteto pirmininkas Viktoras Bugnevičius. Jie susitiko su FK „Atmosfera“ prezidentu Dariumi Ruginiu, jaunimo ugdymo programų vadovu Nerijumi Gudaičiu. Apžiūrėtos futbolo klubo patalpos, esančios Ventos g. 8A pastate: dirbtinės dangos aikštė, naujai įrengtos patalpos fiziniam pasirengimui, kineziterapijos procedūroms, gatvės gimnastų treniruotėms, darbo kabinetai ir kt. Aptarta klubo veikla.

Šiandien, kovo 17 d., vyksiančiame Sporto tarybos posėdyje bus svarstomos įvairių sporto šakų atstovų teiktos paraiškos, skirstomos lėšos mėgėjų klubams ir profesionaliam sportui iš 2022 m. savivaldybės biudžeto lėšų, skirtų Kūno kultūros ir sporto rėmimo programai.

Iš viso rajono mėgėjų klubams skirta 65 000 Eur, profesionaliam sportui – 100 000 Eur.


Ryšių su visuomene skyrius
šaltinis: https://www.mazeikiai.lt/savivaldybe/naujienos/sporto-taryba-lankomasi-klubuose-skirstomos-l%C4%97%C5%A1os/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN