Šiaulių valstybinė kolegija nuotoliniu būdu organizuoja Atvirų durų dienas

Naujienos: Švietimas , 2022-03-05 07:49
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šiaulių m.

Jau šią savaitę startuojančios Atvirų durų dienos kviečia virtualiai pažinti, patirti ir keliauti! Šiaulių valstybinės kolegijos organizuojami nuotoliniai renginiai skirti ne tik moksleiviams, bet ir plačiajai auditorijai – moksleivių tėvams, studentams, akademinei bendruomenei, alumnams, švietimo atstovams, socialiniams partneriams ir kt.

Šių metų aukštosios mokyklos renginių ciklas pavadintas „Patirčių mozaika“: dalyvausiantiems nuotoliniuose (ir ne tik) susitikimuose siūloma puiki proga iš arčiau pažinti Šiauliuose veikiančią aukštojo mokslo įstaigą, vykdomas studijų programas, patobulinti savo žinias kai kuriomis specifinėmis temomis, plėsti akiratį – tam parengta 20 užsiėmimų ir nuotolinių susitikimų. Susidomėjusieji kviečiami ir į nuotolines priėmimo konsultacijas.

Mozaika susideda iš skirtingų dalių, kurios taip pat gali simbolizuoti skirtingas patirtis, sritis, kasdienio gyvenimo ir pažinimo galimybių įvairovę. Šiaulių valstybinės kolegijos renginių ciklas „Patirčių mozaika“ siūlo leistis į kelionę, kurios tikslas – įvairios patirtys, leisiančios geriau pažinti save, rasti tai, kas domina, atskleisti gebėjimus, pažinti ir išmokti, tobulėti.

Atvirų durų renginių ciklas ne tik suteiks naujų žinių, bet ir parodys, kiek savirealizacijos galimybių žada studijos šioje aukštojoje mokykloje. Kad kelionė per patirtis būtų sklandi, pasirengę padėti Šiaulių valstybinės kolegijos dėstytojai.

Atvirų durų dienų renginiai prasideda kovo 3 d. ir tęsis iki pat kovo 24 dienos.
Šiaulių valstybinė kolegija atveria duris ne tik kovo mėnesį. Žinodami, kad artėja svarbus laikotarpis ketinantiems rinktis studijas, raginame planuoti(s) ir gyvus susitikimus – dėl patogaus jų laiko ir datos kviečiame susisiekti individualiai.

Kovo 24-ąją numatomas finalinis renginių ciklo susitikimas su moksleiviais – tądien moksleivių laukiama apsilankančių Šiaulių valstybinėje kolegijoje gyvai. Daugiau informacijos apie kovo 24 dienos susitikimus ir išsami programa bus paskelbta artimiausiu metu. Sekite naujienas aukštosios mokyklos interneto svetainėje www.svako.lt.

Kovo–balandžio mėnesiais Šiaulių valstybinė kolegija moksleiviams suplanavusi nemažai užsiėmimų. Miesto mokyklas kviečiame sekti Socialinių kompetencijų ugdymo kalendoriaus naujienas, rinktis užsiėmimus ir registruotis.


Iki susitikimų Šiaulių valstybinės kolegijos renginiuose!


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN