„Jievare“ – švietimo mokslo ir sporto miniterijos atstovų vizitas

Naujienos: Savivalda , 2022-02-23 18:55
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Šiandien, vasario 23 d., Mažeikių „Jievaro“ pagrindinėje mokykloje lankėsi Švietimo, mokslo ir sporto miniterijos atstovai, kurių siekis aplankyti visas šalies specialiąsias mokyklas, susipažinti su jų veikla, galimybėmis ir turimais ištekliais.

Į Mažeikius atvyko švietimo, mokslo ir sporto ministro patarėjas įtraukiojo ugdymo klausimais Ignas Gaižiūnas, Švietimo, mokslo ir sporto ministerijos Bendrojo ugdymo departamento Švietimo pagalbos skyriaus vedėja Gražina Šeibokienė, šio skyriaus vyr. specialistė Kristina Valantinienė. Ugdymo įstaigoje vykusiame susitikime taip pat dalyvavo Mažeikių rajono savivaldybės (toliau – Savivaldybė) mero pavaduotoja Sigutė Bernotienė, Savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Viktoras Prokopčukas, Savivaldybės administracijos Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėjas Apolinaras Stonkus.

Susitikimo dalyviai domėjosi įstaigos veikla, ugdymo proceso organizavimu, mokymo programomis ir darbo metodais, apžiūrėjo patalpas. Susirinkusiesiems pristatyti mokykloje vykdomi projektai, ateities perspektyvos. Kalbėta apie pasiekimus ir problemas, aptarti ir kiti aktualūs klausimai.


Ryšių su visuomene skyrius
šaltinis: https://www.mazeikiai.lt/savivaldybe/naujienos/jievare-%C5%A1vietimo-mokslo-ir-sporto-miniterijos-atstov%C5%B3-vizitas/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN