Rustavi pasveikino Akmenę

Naujienos: Savivalda , 2022-02-17 17:09
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Akmenės r.

Savivaldybės mero Vitalijaus Mitrofanovo vardu gautas sveikinimas nuo Rustavi miesto savivaldybės (Sakartvelas) merės Nino Latsabidze.

„Man, kaip Rustavi miesto savivaldybės merei, malonu pasveikinti Jus Lietuvos valstybės atkūrimo 104-ųjų metinių proga! Rustavi bendruomenė džiaugiasi draugiška ir sėkminga mūsų abiejų tautų partneryste ir visada pasiruošusi prisidėti prie vaisingų santykių plėtros, pagrįstų abipuse pagarba,

pasitikėjimu - Sakartvelo ir Lietuvos žmonių labui. Prašome priimti nuoširdžius sveikinimus ir linkėjimus taikos, sveikatos ir klestėjimo, kurie skiriami visiems Akmenės rajono gyventojams“, - rašoma sveikinime.

Rustavi – oficialus Akmenės rajono savivaldybės tarptautinio bendradarbiavimo partneris. Pirmieji oficialūs ryšiai su šiuo miestu užmegzti 2013-aisiais, 2015 m. birželio 5 d. Naujojoje Akmenėje pasirašytas „Ketinimų protokolas dėl partneriško bendradarbiavimo tarp Lietuvos Respublikos Akmenės rajono savivaldybės ir Sakartvelo Rustavi miesto savivaldybės“, o 2019 m. rugpjūčio 15 d., irgi Naujojoje Akmenėje, pasirašyta partneriško bendradarbiavimo sutartis.

Savivaldybės administracijos Tarptautinio bendradarbiavimo ir komunikacijos skyriaus informacija


šaltinis: https://akmene.lt/naujienos/rustavi-pasveikino-akmene/3969


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN