Autobusų stoteles papildys interaktyvios švieslentės

Naujienos: Savivalda , 2022-02-07 20:44
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Tauragės r.

Prie dalies Tauragės autobusų stotelių gyventojai jau gali išvysti sumontuotas realaus laiko informacijos švieslentes, kurios parodo už kiek laiko atvyks autobusas. Nors šiuo metu vyksta švieslenčių informacijos ir pajungimo derinimo darbai ir jos veikia bandomuoju rėžimu, planuojama, kad jau kovo mėnesį švieslentės veiks įprastai.

Tauragės rajono savivaldybė skatindama gyventojus dažniau naudotis viešuoju transportu, įrengs 20 realaus laiko informacijos švieslenčių – 13 bus įrengta autobusų stotelėse ir 7 Tauragės autobusų stotyje, iš kurių: 5 autobusų atvykimo ir išvykimo perone ir 2 autobusų stoties keleivių laukiamojoje salėje.

Interaktyvios švieslentės jau yra įrengtos Gedimino gatvėje prie autobusų stoties, prekybos centrų „Maxima“ ir „Iki“ bei Žalgirių mikrorajono autobusų sustojimo vietoje. Taip pat Dariaus ir Girėno gatvėje prie pašto ir Tauragės pilies aikštės bei centrinio miesto turgelio (Meno mokyklos st.). Dar dvi švieslentės įrengtos Vytauto gatvėje prie J. V. Kalvano parko ir prie Šilalės ir Aerodromo gatvių sankirtos.

Tikimasi, kad įgyvendinus šį projektą bus toliau plėtojama efektyvi susisiekimo sistema, plečiama kokybiško viešojo transporto infrastruktūra. Naujosios švieslentės padės gerinti viešojo transporto kokybę ir paskatins gyventojus dažniau rinktis viešąjį transportą. Naujų švieslenčių įrengimas yra Darnaus judumo plano dalis.


šaltinis: https://www.taurage.lt/autobusu-stoteles-papildys-interaktyvios-svieslentes/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN