„Dainų dainelė“ Šilutėje

Naujienos: Švietimas , 2022-01-18 20:10
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilutės r.

Praėjusią savaitę, sausio 11 d. Šilutės Vydūno gimnazijoje įvyko Lietuvos vaikų ir moksleivių konkurso ,,Dainų dainelė“ I-asis etapas. Jame dalyvavo: Šilutės lopšelio – darželio ,,Ąžuoliukas“ ansamblis ,,Lendrelė, mokytoja Loreta Mieliulytė, Šilutės lopšelio darželio ,,Raudonkepuraitė“ ansamblis, mokytojas Valteris Matulis, Šilutės lopšelio - darželio ,,Žvaigždutė“ solistė Andrėja Budrevičiūtė, Šilutės M. Jankaus pagrindinė mokyklos solistas Ugnius Urnikis, mokytoja Vidilija Aidukienė, Šilutės pirmosios gimnazijos solistė Goda Džalagonija, mokytojas Vygantas Stoškus, Šilutės meno mokyklos solistė Fausta Balodytė, mokytoja Kristina Kasperaitytė.

Kompetentinga komisija į II -ąjį etapą atstovauti Šilutės rajonui delegavo: Andrėją Budrevičiūtę, Šilutės lopšelio – darželio „Žvaigždutė“ solistę, Ugnių Urnikį, Šilutės M. Jankaus pagrindinės mokyklos solistą ir Faustą Balodytę, Šilutės meno mokyklos solistę.

Sveikiname ir dėkojame visiems konkurse dalyvavusiems dainorėliams bei juos rengusiems mokytojams ir tėveliams. Labai džiaugiamės ir didžiuojamės visais dainorėliais, kurie savo kūryba, talentais džiugina ir garsina Šilutės kraštą. O laureatams linkime sėkmingo pasirodymo Gargžduose, II-ame etape.


Švietimo ir kultūros skyrius
šaltinis: https://www.silute.lt/naujienos/dainu-dainele-siluteje/8782


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN