Vilma Griškevičienė LR Seimo nutarimu patvirtinta Etninės kultūros globos tarybos nare

Naujienos: Asmenybės , 2021-12-17 11:44
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilutės r.

Gruodžio 14 dieną Lietuvos Respublikos Seimas, vadovaudamasis Lietuvos Respublikos etninės kultūros valstybinės globos pagrindų įstatymo 61 straipsnio 9 dalimi, ketverių metų kadencijai patvirtino naujos sudėties Etninės kultūros globos tarybą (EKGT).

Etninės kultūros globos taryba yra Seimo ir Vyriausybės ekspertas bei patarėjas etninės kultūros valstybinės globos, politikos klausimais. EKGT yra atskaitinga Seimui.

Naujoje EKGT taryboje dalyvaus Vilma Griškevičienė, Šilutės rajono savivaldybės Švietimo ir kultūros skyriaus Kultūros poskyrio vedėja. Ji yra pelniusi regiono etninės kultūros bendruomenės pasitikėjimą ir 4 kadenciją vadovauja Mažosios Lietuvos regioninei etninės kultūros tarybai.

Sveikiname kolegę ir tikimės, kad jos pastangomis artimiausiu laiku LR Prezidentas patvirtins Mažosios Lietuvos istorinę vėliavą ir herbą!


Komunikacijos skyrius
šaltinis: https://www.silute.lt/naujienos/vilma-griskeviciene-lr-seimo-nutarimu-patvirtinta-etnines-kulturos-globos-tarybos-nare/8698


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN