Šilutėje pabiro kalėdiniai nykštukai

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2021-12-14 23:21
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilutės r.

Kad žiemos švenčių laukimas neprailgtų ir neužsisėdėtumėte su kakavos puodeliu ant sofos šiltuose namuose, Šilutės kultūros ir pramogų centro darbuotojai sukūrė smagų interaktyvų žaidimą „Surask kalėdinius nykštukus“, kuris ne tik išvilios iš namų, bet ir papasakos istoriją apie Kalėdų miesto gyventojus.

Keliaudami į Šilutės miesto eglutės įžiebimo šventę, ėmė ir pabiro visa dešimtis išdykusių Kalėdų miesto nykštukų! Jie pasislėpė ant stogų, balkonų, iškabų ir kitų įvairiausių vietų mieste. Tad reikia padėti nykštukų koordinatorei Tvarkelei surasti nykštukus ir išsiaiškinti, kokią žinutę siunčia Kalėdų senelis.

Žaidimas prasideda prie Šilutės miesto eglės, kur atvėrus stebuklingą nykštukų dėžutę rasite žaidimo kortelę su taisyklėmis, o nuskaičius ant dėžutės esantį QR kodą išgirsite nuorodą, kur slepiasi sekantis nykštukas.

Žaidėjams reikia apkeliauti Šilutės miestą, atrasti 10 nykštukų ir surinkti visus Kalėdų senelio žinutės žodžius, juos įrašyti į kortelę ir keliauti į Šilutės kultūros pramogų centrą pasiimti nykštukės Karamelės staigmenos.

Šis projektas įgyvendintas kartu su Šilutės meno mokykla ir Šilutės kameriniu dramos teatru.


Info. Šilutės kultūros ir pramogų centras
Nuotr. Šilutės meno mokykla


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN