„Iki“ ragina gyventojus planuoti saugų šventinį apsipirkimą prieš Kalėdas

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2021-12-14 09:16
El. pašto adresas: g.valaityte@publicum.lt

Prieš Kalėdas prekybos tinklas „Iki“, siekdamas užtikrinti saugų apsipirkimą, skatina pirkėjus planuoti šventinį apsipirkimą ne piko laiku, kai būna mažesni žmonių srautai, bei primena, kad pirmąją Kalėdų dieną, gruodžio 25-ąją, „Iki“ parduotuvės nedirbs.

„Siekiame, kad visi mūsų pirkėjai galėtų apsipirkti patogiai ir saugiai, todėl raginame juos suplanuoti šventinį apsipirkimą iš anksto, sudaryti pirkinių sąrašą ir toliau laikytis visų būtinų priemonių savo ir kitų saugumui užtikrinti. Taip pat rūpinamės savo tinklo darbuotojais ir suteikiame jiems galimybę Kalėdas praleisti su šeima, todėl gruodžio 25 dieną mūsų parduotuvės nedirbs“, – sako Vaida Budrienė, prekybos tinklo „Iki“ komunikacijos vadovė.

Kitomis šventinėmis dienomis taip pat šiek tiek keistis kai kurių „Iki“ parduotuvių darbo laikas. Gruodžio 24-ąją, per Kūčias, visos „Iki“ parduotuvės dirbs nuo numatytos darbo pradžios iki 20 val. Pirmąją Kalėdų dieną parduotuvės nedirbs, o gruodžio 26-ąją dirbs nuo 9 iki 20 val. Naujųjų metų išvakarėse, gruodžio 31-ąją, „Iki“ parduotuvės dirbs nuo numatytos darbo pradžios iki 20 val., o pirmąją Naujųjų metų dieną, sausio 1 d., parduotuvės dirbs nuo 10:00 val. iki įprastos darbo laiko pabaigos, bet ne ilgiau nei 22:00 val. (jeigu parduotuvė, pavyzdžiui, dirba iki 23 val., jos darbo laikas baigsis 22 val.).

Prekybos tinkas taiko visas saugumo priemonės, kad apsipirkimas būtų kaip įmanoma saugesnis. Taip pat pirkėjai raginami elgtis sąmoningai – planuoti pirkinius, į prekybos vietas atvykti su pirkinių sąrašu, laikytis atstumo ir naudotis savitarnos kasomis.

„Prieš Kalėdas raginame pirkėjus laikytis saugumo reikalavimų bei kiek įmanoma pakeisti apsipirkimo įpročius ir šventinį apsipirkimą planuoti ne piko metu. Skatiname gyventojus pasinaudoti lanksčiomis galimybėmis ir apsipirkti rytinėmis arba vakarinėmis valandomis. Tai turėtų padėti apsipirkti saugiau ir išvengti papildomų kontaktų“, – sako V. Budrienė.

Mažiausi pirkėjų srautai stebimi darbo dienomis ir šeštadieniais nuo parduotuvės atidarymo iki 10 val., taip pat nuo 20 val. iki parduotuvės uždarymo. Pirkėjų patogumui kai kurios parduotuvės atidaromos 7.30 val., darbą baigia 22 arba 23 val.

Taip pat, išvengti spūsčių parduotuvėse ir sutaupyti laiko, pirkėjai skatinami apsipirkti internetu. Tai patogiai galima padaryti naudojantis „LastMile“ programėle. Šioje programėlėje padarytas užsakymas pradedamas rinkti ir į reikiamą vietą yra pristatomas iš karto, kai yra patvirtinamas. Be to, per programėlę užsisakytas prekes atsiimti galima ir specialiame atsiėmimo punkte artimiausioje parduotuvėje arba drive–in langelyje.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN