Kuršėnuose prieš šventes atidaryta nauja „Iki“ parduotuvė

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2021-12-10 10:57
El. pašto adresas: g.valaityte@publicum.lt

Aktyviai plėtros planus šiais metais vykdantis prekybos tinklas „Iki“ penktadienį atidarė visiškai naują parduotuvę Kuršėnuose, adresu Vilniaus g. 40. Parduotuvė įrengta pagal naujausius įmonės standartus, o investicijos į ją siekė apie 0,524 mln. eurų.

„Nuolat stengiamės apsipirkimą paversti malonesniu ir patogesniu. Naujas parduotuves atidarome ten, kur jos yra reikalingos, ypač šventiniu laikotarpiu – siekiame būti kuo arčiau savo pirkėjų, paruošti jų poreikiams tinkantį asortimentą, kuris formuojamas pagal šalia gyvenančių žmonių poreikius. Naujoje modernioje parduotuvėje pritaikyti ir įvairūs apsipirkimo patirtį gerinantys sprendimai“, – sako Lina Muižienė, prekybos tinklo „Iki“ vykdomoji direktorė.

Kuršėnų gyventojų ir svečių patogumui šalia parduotuvės įrengta ir stotelė elektromobiliams krauti, joje visą mėnesį nuo parduotuvės atidarymo bus galima elektromobilius įkrauti nemokamai.

Nauja ir moderni „Iki“ parduotuvė įrengta taip, kad atitiktų darnios plėtros planus bei naujausius įmonės standartus. 1076 kv. m prekybinio ploto parduotuvėje įrengti erdvūs šviežių vaisių ir daržovių, pieno, sveriamos mėsos, taip pat mėsos savitarnos, atvėsintos ir rūkytos žuvies, kulinarijos ir konditerijos skyriai. Pirkėjai čia ras platų karštos ir vietoje rūkytos mėsos bei paukštienos pasirinkimą. Šviežumą vertinantiems gyventojams siūloma net tris kartus per dieną kepamos duonos ir bandelių.

Greitesniam apsipirkimui naujoje parduotuvėje įrengtos ir 4 „IKI Bitutė“ kasos, leidžiančios apsipirkti patogiau ir saugiau. Taip pat čia veikia 3 paprastos kasos. Parduotuvėje dirbs 27 darbuotojai. Pirkėjų patogumui ji bus atvira kasdien nuo 8 iki 22 val.

Prieš šventes pirkėjai raginami planuoti apsipirkimą iš anksto, susidaryti kalėdinių pirkinių sąrašą ir, siekiant išvengti grūsčių, apsipirkti, kai prekybos vietose yra mažiausi žmonių srautai: ryte 8–10 val. ir vakare nuo 20 val. iki parduotuvės uždarymo. Sekmadieniais žmonių prekybos tinklo parduotuvėje mažiau visą darbo laiką. 

Prekybos tinklą „Iki“ iš viso šiuo metu sudaro 230 fizinės „Iki“ parduotuvės, 2 logistikos centrai, kulinarijos gamybos centras bei 3 regioninės kepyklos. Prekybos tinkle dirba per 5,8 tūkst. darbuotojų.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN