Pagėgių Vydūno bibliotekoje – forumas senjorams „Būkime veiklūs“

Naujienos: Švietimas , 2021-12-05 17:36
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Pagėgių m.

Džiugu, jog bibliotekose organizuojama vis daugiau ir vis įvairesnių senjorams skirtų kultūrinių, informacinių veiklų. Viena jų – 2021 m. lapkričio 26 d. Pagėgių savivaldybės Vydūno viešojoje bibliotekoje per ZOOM platformą transliuotas nuotolinis forumas senjorams „Būkime veiklūs“, kurį organizavo VŠĮ „Pasaulis senjorams“. Šios organizacijos tikslas – atskleisti vyresnio amžiaus žmonių potencialą, parodyti, kad amžius neturi jokių ribų bei jog net ir garbiame amžiuje pradėti naują veiklą nėra „misija neįmanoma“. Forumo atidarymo ir sveikinamąjį žodį tarė šios organizacijos įkūrėja Vida Greičiuvienė. Taip pat šiame forume pranešimus aktualiomis temomis skaitė žymūs Lietuvos įmonių atstovai, dirbantys ir kuriantys įvairias veiklas senjorams. Pagėgių savivaldybės Vydūno viešosios bibliotekos bendruomenė pakvietė į šį forumą ir pagėgiškius senjorus, kurie, susėdę prie arbatos bei kavos puodelio, įdėmiai stebėjo ir klausėsi skaitomų pranešimų bei uždavinėjo klausimus pranešėjams.

Pagėgių savivaldybės Vydūno viešosios bibliotekos bendruomenei labai svarbu senjorams suteikti naudingų žinių jiems aktualiomis temomis bei tokiu būdu padėti išspręsti vyresnio amžiaus žmonių problemas. Ilgai niekas nenorėjo skirstytis – visiems buvo gera, smagu ir įdomu.


Asta Andrulienė
Pagėgių savivaldybės Vydūno viešosios bibliotekos
vyresn. bibliotekininkė bibliografiniam-informaciniam darbui


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN