Dalis kiemų sutvarkyta – kitąmet darbai bus tęsiami

Naujienos: Savivalda , 2021-11-10 19:08
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Mažeikiuose šiemet, kaip ir kasmet, tvarkomi daugiabučių gyvenamųjų namų kiemai, automobilių stovėjimo aikštelės, užtaisomos gatvių ir privažiuojamųjų kelių asfalto dangos išdaužos. Lėšos šiems darbams skirtos iš savivaldybės biudžeto, Kelių priežiūros ir plėtros programos, taip pat iš dalies prisidėjo gyventojai.

Daugiabučių namų kiemų paprastojo remonto darbams biudžete buvo numatyta 350 tūkst. Eur. Renovuotų namų kiemai, juose esančios automobilių stovėjimo aikštelės, šaligatviai, atsižvelgiant į gyventojų patiriamas išlaidas, buvo tvarkomi vien tik savivaldybės biudžeto lėšomis, kitur – iš dalies, bet ne daugiau kaip 20 proc., prisidedant daugiabučių namų gyventojams. Darbus atliko UAB „Žemaitijos keliai“ ir UAB „VVARFF“.

Visiškai sutvarkyti Tyliosios g. 4, 6, 8, 10, Naftininkų g. 32, Ventos g. 37, 35, 29, Taikos g. 3, 5 namų kiemai, praplatintos ir suremontuotos arba įrengtos naujos automobilių stovėjimo aikštelės, vietomis pakeisti šaligatviai, sudėti nauji bortai.

Taip pat sutvarkyti duobėti, po lietaus patvinstantys Mažeikių seniūnijos, UAB „Tavo pastogė“ kiemai, Užimtumo tarnybos Mažeikių skyriaus automobilių stovėjimo aikštelė.

Šiuo metu už likusias lėšas (39 tūkst. Eur) užtaisomos duobės Ventos g. 7, 9 , Gamyklos g. 11, 13, J. Tumo-Vaižganto g. 7 bei kitų namų kiemuose.

Iš Kelių priežiūros ir plėtros programos finansavimo lėšų užtaisomos išdaužos 34 gatvėse bei privažiuojamuose keliuose prie daugiabučių namų kiemų, kai kurių ugdymo įstaigų. Tam bus panaudota apie 260 tūkst. Eur.


Ryšių su visuomene skyrius
šaltinis: http://www.mazeikiai.lt/savivaldybe/naujienos/dalis-kiem%C5%B3-sutvarkyta-kit%C4%85met-darbai-bus-t%C4%99siami/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN