Naujojoje aikštelėje bus žaidžiama ir mokomasi

Naujienos: Savivalda , 2021-10-27 15:14
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Ukrinuose įrengta vaikų žaidimo aikštelė, skatinanti vaikus, žaidžiant lauko žaidimus, bendrauti tarpusavyje, stebėti bei pažinti gamtinę aplinką. Nauja erdvė sutvarkyta gavus Lietuvos Respublikos Žemės ūkio ministerijos finansavimą bei panaudojus bendruomenės lėšų.

Ukrinų kaimo viešoji erdvė sutvarkyta panaudojus Žemės ūkio ministerijos 5 000 eurų paramą pagal veiklos sritį „Kaimo vietovės viešųjų erdvių sutvarkymas, pritaikant jas kaimo gyventojų poreikiams“. Įgyvendinant projektą 681 eurą pridėjo ir pati bendruomenė.

Vaikų žaidimo aikštelėje pastatyti įrenginiai, pakabintos sūpuoklės su supamuoju krepšiu, pasodinta daugiamečių žydinčių augalų, įrengti vabalų „viešbučiai“. Taip pat paruošta QR kodo programėlė, su kuria galima plačiau sužinoti apie aikštelėje užveistus augalus.


šaltinis: http://www.mazeikiai.lt/savivaldybe/naujienos/naujojoje-aik%C5%A1tel%C4%97je-bus-%C5%BEaid%C5%BEiama-ir-mokomasi/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN