Susitikimas, skirtas paminėti Baltosios lazdelės dieną

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2021-10-15 17:43
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilutės r.

Šilutės rajono savivaldybės meras Vytautas Laurinaitis, mero pavaduotojas Sigitas Šeputis, Administracijos direktorius Virgilijus Pozingis, Administracijos direktoriaus pavaduotoja Daiva Žebelienė, Socialinės paramos bei Ūkio skyriaus specialistai spalio 14 d. dalyvavo susitikime su Lietuvos aklųjų ir silpnaregių sąjungos Šilutės skyriaus atstovais, kurie pakvietė Savivaldybės vadovus išbandyti įvairius regėjimo sutrikimus atspindinčius akinius.

Susitikimo metu taip pat diskutuota apie Šilutės miesto erdvių pritaikymą akliesiems ir silpnaregiams. Šilutės skyriaus pirmininkas Vytautas Jonikaitis išsakė patarimų, kaip dar labiau pagerinti žmonių, turinčių šią negalią, orientavimąsi viešosiose erdvėse. „Džiaugiamės išgirdę ne tik pagyrimų, bet ir pastabų, į kurias vietas vertėtų atkreipti dėmesį ir jas labiau pritaikyti silpnaregiams ir akliesiems“, – susitikimo metu sakė meras Vytautas Laurinaitis.


Komunikacijos skyrius
šaltinis: https://www.silute.lt/naujienos/susitikimas-skirtas-pamineti-baltosios-lazdeles-diena/8485


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN