Dovanos įteiktos visiems konkurso „Diena be automobilio“ nugalėtojams

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2021-10-13 15:00
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Šiandien, spalio 13-ąją, baigtos dalinti dovanos Mažeikių rajono savivaldybės skelbto konkurso „Diena be automobilio“ nugalėtojams.

Kvietimai į XV tarptautinio Mažeikių meno festivalio 2021 renginį „Džiazo muzikos vakaras“ įteikti Gitanai Kontutienei, aktyviausiajai konkurso dalyvei, Vandai Mažrimienei, Audronei Leilionienei, Vilmai Škultinienei.

Apdovanoti jau visi konkurso „Diena be automobilio“ nugalėtojai. Trys prizai – dviračių stovai – įteikti Židikų Marijos Pečkauskaitės gimnazijai, Sodų pagrindinei mokyklai ir Socialinių paslaugų tarnybai. Per 70 kvietimų į lėlių ir kaukių spektaklį „Daktaras Dolitlis“ įteikti jauniausiesiems konkurso dalyviams.

Dėkojame įstaigoms, įmonėms, tarnyboms, organizacijoms, pavieniams asmenims įsijungusiems į konkursą ir pasirinkusiems aplinkai nekenksmingas transporto priemones.


Ryšių su visuomene skyrius
šaltinis: http://www.mazeikiai.lt/savivaldybe/naujienos/dovanos-%C4%AFteiktos-visiems-konkurso-diena-be-automobilio-nugal%C4%97tojams/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN