Gimnazijos mokytojas – geriausiųjų penketuke

Naujienos: Švietimas , 2021-10-10 15:25
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Kuršėnai

Mokytojų dienos išvakarėse „Geriausių Lietuvos fizinio ugdymo mokytojų apdovanojimų“ metu Lietuvos Respublikos Prezidentūroje pagerbti aktyviausi, inovatyviausi ir labiausiai nusipelnę fizinio ugdymo pedagogai.

Džiaugiamės ir didžiuojamės, jog respublikos geriausiųjų fizinio ugdymo mokytojų penketuke – Šiaulių r. Kuršėnų Lauryno Ivinskio gimnazijos mokytojas ekspertas Juozas Savickas. Iniciatyvos tikslas – apdovanoti ir garsinti pedagogus, kurių reikšmingas indėlis ne tik organizuojant ir vedant pamokas, taikant inovatyvius metodus, ugdant jaunąją kartą, dirbant su ugdymo įstaigų bendruomenėmis, bet ir organizuojant renginius. Mokytojas veržlus, iniciatyvus, pilietiškas, kūrybiškas, nuolat ieškantis naujų ugdymo formų, išmanantis pagrindines švietimo plėtros tendencijas, aktyvus ne tik gimnazijos bendruomenės veikloje, bet ir savivaldybės, šalies pedagoginėje, visuomeninėje, kultūrinėje veiklose, pasaulinės Microsoft programos „Inovatyvi mokykla“ dalyvis. Tai mokytojas, gebantis pamokose sukurti motyvuojančią aplinką, padedančią kiekvienam mokiniui pasiekti geriausią savo rezultatą. Mokytojo ruošti mokiniai laimi prizines vietas rajono, respublikos varžybose.



Gimnazijos laikraščio „KLIGietis“ informacija
šaltinis: https://kursenai.lt/2021/10/07/gimnazijos-mokytojas-geriausiuju-penketuke/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN