Telšių Šv. Antano Paduviečio katedroje paminėta Lietuvos socialinių darbuotojų diena

Naujienos: Savivalda , 2021-10-02 07:32
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Telšių r.

Saulėtą ir rudeniu alsuojančią rugsėjo 27-ąją, Telšių šv. Antano Paduviečio katedroje paminėta Lietuvos socialinių darbuotojų diena.

Renginio pradžią paskelbė muzikinis sveikinimas, po kurio visi susirinkusieji pabuvo maldoje. Šventosiose mišiose nuskambėjo prasmingi pamokslai, priverčiantys susimąstyti apie reikšmingą žmogaus darbą teikiant socialines paslaugas.

Su socialiniu darbu savo gyvenimus susieję žmonės tikrai verti padėkos. Jūs esate tie, kurie kiekvieną savo darbo dieną aukojatės dėl likimo nuskriaustų, negalią turinčių, vienišų žmonių. Rodos, net sunku rasti tinkamiausius žodžius, kurie išreikštų padėką Jums, socialinėje srityje dirbantiesiems. Dėkojame už kantrybę, rūpestį, gerą žodį, atsidavimą ir įdėtą nepamatuojamą indėlį prisidedant prie kiekvieno žmogaus gerovės. Nepamirškite šiandien išsakytų žodžių: „Savo sunkiame darbiniame kelyje visada atraskite laiko ir sau. Laiko poilsiui, šeimai, artimiesiems.“

Sveikinimo žodžius susirinkusiesiems tarė Lietuvos Respublikos Seimo narys Valentinas Bukauskas, Telšių rajono savivaldybės mero pavaduotojas Mantas Serva, Savivaldybės administracijos direktorius Tomas Katkus, administracijos Socialinės paramos ir rūpybos skyriaus vedėja Lendra Bukauskienė, Socialinių paslaugų centro direktorė Rasa Gustienė.



šaltinis: https://telsiai.lt/go.php/lit/Telsiu-sv-antano-paduviecio-katedroje-pamineta-lietuvos-socialiniu-darbuotoju-diena


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN