Lietuvos šimtmečiui – Akmenės rajone šimtai trispalvių burbulų

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2018-02-14 20:19
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Į Savivaldybę užeinantys interesantai bei atvykę svečiai kelinta savaitė grožisi ir pamėgo fotografuotis antrojo aukšto fojė, padabintoje stilizuota trispalve ir dešimtimis trispalvių burbulų. Jų prikabinta ir kituose pastato aukštuose. Šimtą ryškiaspalvių burbulų pagamino ir Savivaldybei Vasario 16-osios proga padovanojo Ventos neįgaliųjų klubas „Dalia“ (vadovė Irena Jatkauskienė). „Dalios“ atstovės apsilankė Savivaldybėje ir dar su viena dovana: maišeliu trispalvių kojinaičių, skirtų šimtmečio kūdikiams – 2018-aisiais gimsiantiems akmeniškiams.
Klubas „Dalia“ burbulų yra prigaminęs ne tik Savivaldybei: 350 šių puošmenų skyrė kabinti ant Ventos miesto kalėdinės eglės, po keliasdešimt dovanojo kunigams, labdariams norvegams, planuoja dalyti Vilniaus „Kaziuko mugėje“.

Savivaldybės administracijos ryšių su žiniasklaida specialistė Jolanta Šiurkuvienė

Autorės nuotr.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN