Kuršėnų, Drąsučių moterų klubo „Gyvenimo prieskoniai“ 9 – ojo sezono atidarymas

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2017-09-27 19:28
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Kuo skiriasi saulėgrąža
Nuo skaisčios saulės?
Viena – sode,
O kita – dangaus akyse,
Trečią laikau ant delno
Ir dovanoju Tau…
Saulėtą 2017 m. rugsėjo 26 d. popietę klubo narės rinkosi į klubo sezono atidarymo šventę. Moteris pasveikino ŠRSKC Drąsučių filialo meno vadovas Kęstutis Rupšys su sūnumi, padovanodamas širdžiai mielus kūrinius. Klubo vadovė Eugenija Jurkienė visas susirinkusias moteris pasveikino eilėmis, prisegdama po saulėgrąžos žiedelį. Labai džiaugiamės, kad į klubą prisijungė naujų narių. Moterys dalyvavo gimtadienio fotosesijoje, dalijosi vasaros įspūdžiais, planavo ateities darbus, kiekviena moteris išsitraukė sau rudens darbelį, kurį turės padaryti, o jų buvo labai įvairių: pabraidyti po balas, iškepti obuolių pyragą, perskaityti įdomią knygą ir t.t.
Jau antrus metus yra renkama moterų klubo „Gyvenimo prieskoniai“ metų moteris. Šiais metais ja tapo Dalia Zakarienė. Kaip moterys ir sakė: „Dalytė yra toks žmogutis, kurį galima vadinti tikruoju draugu“.
Smagu vėl suburti moteris bendram tikslui, darbui, pokalbiui…

ŠRSKC Drąsučių filialo informacija https://kursenai.lt/2017/09/27/drasuciu-moteru-klubo-gyvenimo-prieskoniai-9-ojo-sezono-atidarymas/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN