Šimtametė – tvirtybės ir energijos pavyzdys

Naujienos: Asmenybės , 2021-09-20 10:37
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilalės r.

Rugsėjo 17 dienos popietę garbingo 100 metų jubiliejaus proga šilališkę Bronislavą Jokubauskienę Šilalės rajono savivaldybės mero Algirdo Meiženio vardu pasveikino savivaldybės mero patarėja Asta Gestautienė. Jubiliatę taip pat sveikino Šilalės miesto seniūnijos seniūnė Eglė Straukienė, savivaldybės administracijos Turto ir socialinės paramos skyriaus vedėja Reimunda Kibelienė, Maltos ordino pagalbos tarnybos Šilalės skyriaus atstovės Rozvita Beržinienė ir Regina Dainauskienė. Šimtametei buvo užrišta jubiliejinė juosta, išsakyta daugybė nuoširdžių, gražių, šiltų žodžių.

R. Kibelienei paklausus, kokia ilgaamžiškumo paslaptis, ilgaamžė atsakė, kad per gyvenimą dirbo daug ir sunkiai, negulėjo, o dabar dirbti nenori, tik gulėti.

B. Jokubauskienė nuoširdžiai apsidžiaugė jai parodytu dėmesiu, sakė, kad smagu sulaukus šimto metų būti nepamiršta ir pasveikinta tokio būrio garbingų svečių.

Viešnias pasitiko anūkas Raimondas Jokubauskas bei buvusi marti Zosė. Smagu matyti šimtametę, apsuptą artimųjų.



Mero patarėja Asta Gestautienė
šaltinis: https://silale.lt/go.php/lit/Simtamete--tvirtybes-ir-energijos-pavyzdys/1


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN