Pareigūnai fiksavo vairuotojus, kurie rizikuoja savo ir kitų saugumu

Naujienos: Teisėtvarka , 2021-09-16 18:11
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Tauragės r.

Praėjusią savaitę, rugsėjo 6-11 dienomis, Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai siekdami užtikrinti tinkamą eismo kontrolę vykdė policines priemones, kurių metu fiksavo neatsakingus vairuotojus.

Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato aptarnaujamoje teritorijoje užfiksuoti 32 vairuotojai, kurie vairuojant transporto priemones naudojosi mobiliojo ryšio priemonėmis.
Nustatytiems pažeidėjams gresia baudos nuo 60 iki 90 eurų. Pakartotinai pažeidus taisykles gresia netekti vairuotojo pažymėjimo nuo 1 iki 3 mėnesių.

Kalbėtis telefonu vairuojant leidžiama tik vienu būdu – naudojant laisvų rankų įrangą.
Taip pat praėjusią savaitę pareigūnai keliuose nustatė 9 vairuotojus, kurie įvažiavo į priešpriešinio eismo juostą, pažeisdami kelio ženklinimo reikalavimus, kertant ištisines linijas tokiose vietose, kur tai daryti draudžiama.

Tokius pažeidimus galima pamatyti kasdien, tačiau daugybė vairuotojų nesuvokia, kad toks lenkimas yra draudžiamas ir tampa skaudžia eismo įvykių priežastimi.

Informuojame, kad visi eismo dalyviai, o ypač automobilių ar kitų transporto priemonių vairuotojai, kelyje turi elgtis itin atsakingi, laikytis visų Kelių eismo taisyklių bei saugoti ne tik save, bet ir kitus eismo dalyvius.




Komunikacijos poskyrio vyresnioji specialistė Lina Banienė


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN