Nepasiturintiems savivaldybės gyventojams – 9000 porcijų ledų

Naujienos: Savivalda , 2021-09-09 08:02
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilutės r.

Labdaros ir paramos fondo „Maisto bankas“ bei Šilutės rajono savivaldybės partnerystė kovojant su maisto švaistymu ir padedant Šilutės krašto stokojantiems tęsiasi jau daugiau nei trejus metus. Vien pernai šios partnerystės dėka 879 sunkiau gyvenantiems asmenims perduota 168 737 kg gero maisto. Šios paramos dėka stokojantieji turėjo galimybę sutaupyti lėšų kitiems būtiniausiems poreikiams – vaistams, komunaliniams mokesčiams, vaikų mokyklinėms priemonėms, drabužiams, batams ar kitoms išlaidoms. Vos prasidėjus rugsėjo mėnesiui Šilutės rajono savivaldybės administracijos Socialinės paramos skyrių pasiekė džiugi žinia - bendradarbiaujant su įmone „Unilever Lietuva distribucija“, „Maisto banko“ dėka Šilutės rajono savivaldybės nepasiturinčius gyventojus pasieks daugiau nei 9 000 porcijų ledų. „Nuoširdžiai dėkojame Šilutės rajono savivaldybės administracijai už nuolatinį bendradarbiavimą ir paramos ledais bei kitų paramų maistu koordinavimą, užtikrinant, kad maistas pasiektų globos įstaigų gyventojus, mažas pajamas gaunančias šeimas, senolius, vienišus tėvus ir jų vaikus. Tikiu, kad ledai pakels nuotaiką ir bent akimirkai dar sugrąžins vasarą daugybei juos gausiančių žmonių“, – sako „Maisto banko“ Klaipėdos padalinio vadovas Raimondas Danupas.

Socialinės paramos skyriaus vedėjas Alvidas Šimelionis džiaugėsi bendradarbiavimu su „Maisto banku“ ir jų skiriama parama Šilutės rajono savivaldybės gyventojams. „Šį kartą mus pasieksianti parama nudžiugins daugumą rajono vaikų ir jų šeimos narių, kuriems ledai primins šią karštą vasarą, kuri jau baigėsi“, – sakė Socialinės paramos skyriaus vedėjas.


šaltinis: https://www.silute.lt/naujienos/nepasiturintiems-savivaldybes-gyventojams-9000-porciju-ledu/8362


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN