Moterų futbolo virusas Utenoje plungiškėms atnešė antrąją vietą

Naujienos: Sportas , 2017-09-17 09:13
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Rugsėjo 8 d. Utenos „Utenio“ stadione vyko jau tradiciniu tapęs merginų ir moterų futbolo turnyras 7x7, kuriame dalyvavo devynios komandos ir per 80 futbolininkių. Turnyro tikslas – paskatinti kuo daugiau merginų ir moterų žaisti futbolą.

Gegužės mėnesį Utenos rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuras atvyko į Plungę ir padovanojo miesto moterims futbolo turnyro idėją. Plungiškėms tai labai patiko, todėl ketvirtus metus vykstančiame turnyre dalyvavo ir 2 Plungės komandos: Plungės rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro ir Plungės rajono savivaldybės administracijos.

Po smagiai ir aktyviai praleisto laiko su bendramintėmis, turnyro nugalėtojomis tapo Plungės rajono visuomenės sveikatos biuro futbolininkės, treniruojamos Romaldo Kerpos. Antrąją vietą užėmė Plungės rajono savivaldybės administracijos komanda,treniruojama Alvydo Viršilo, o trečią – „Utenis“.

Už sportinę ryškiai raudoną aprangą norime padėkoti Telšių apskrities futbolo federacijai ir UAB „Litnaglis“ - už paramą.




Plungės rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuras http://plunge.lt/go.php/lit/Moteru-futbolo-virusas-utenoje-


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN