Stipriausi sporto mėgėjų žaidynėse Žemaičių Kalvarijos seniūnija

Naujienos: Sportas , 2018-11-15 19:20
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Lapkričio 10 d. po rudens darbų seniūnijos susibūrė į mėgėjų sporto žaidynes. Pirmasis etapas vyko birželio mėnesį, kuriame geriausiai pasirodė 77 taškus surinkusi Žemaičių Kalvarijos komanda, o Šateikių ir Nausodžio seniūnijos surinko po vienodai taškų (74). Tad 2 etape seniūnijos turėjo pasistengti, kad išaiškintų savo jėgas.
Pirmoji rungtis plaukimo 4x50 m estafetė Rietavo baseine. Šioje rungtyje geriausias jėgas parodė Žemaičių Kalvarijos komanda nuplaukusi bendru rezultatu per 6:05:26. Antri- Šatekių, treti Babrungo seniūnijų komandos.

Antroji rungtis stalo tenisas, kuris vyko Plungės technologijų ir verslo mokykloje. Stalo teniso varžybose pajėgiausi buvo Žemaičių Kalvarijos komanda iškovojusi 2 pergales. Babrungo komanda – antri, o Šateikiai liko treti.

Trečiojoje estafetėje savo jėgas išbandė trikovės rungtyje: baudų metimas + smiginis + dviračių slalomas. Šį kartą Babrungo komanda įsiveržė į priekį jų bendras laikas 5:50. Antri Šateikių komanda ir treti Žemaičių Kalvarija.

Boulingo rungtyje pirmąją vietą iškovojo Babrungo komanda surinkusi 1293 taškus, o prisijungusi Stalgėnų seniūnija, tik 2 taškais atsiliko nuo Babrungo komandos ir jie liko antri, jų rezultatas 1291. Treti –Žemaičių Kalvarijos, ketvirti Šateikių komandos.

Suskaičiavus visų vienuolikos rungčių taškus paaiškėjo, kad bendroje įskaitoje trečiąją vietą iškovojo Babrungo seniūnijos komanda. Antra liko Šateikių seniūnijos komanda, o žaidynių nugalėtojai ir pirmos vietos taurę į viršų kėlė sporto mėgėjai iš Žemaičių Kalvarijos seniūnijos. Žaidynių prizininkai buvo apdovanoti taurėmis ir piniginiais prizais.



Plungės SRC inf.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN