Telšių apskrities policijoje – Atvirų durų diena vyresniųjų klasių moksleiviams

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2018-03-16 16:24
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Penktadienį Telšių apskrities vyriausiajame policijos komisariate šurmuliavo moksleiviai – vyko Atvirų durų diena, sukvietusi vyresniųjų klasių jaunuolius, jau mąstančius apie tolesnį gyvenimo kelią po brandos egzaminų. Kiekvieną pavasarį policijoje organizuojamos Atvirų durų dienos tikslas – supažindinti moksleivius su policininko profesija, pateikti būdų, kaip galima jais tapti ir pakviesti papildyti pareigūnų gretas.

Iš visos Telšių apskrities mokyklų gausiai susirinkusius 10-12 klasių moksleivius pasveikino ir jų apsilankymu bei policijos profesijos domėjimusi pasidžiaugė Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas Remigijus Rudminas ir kapelionas Juozas Šiurys.

Vykusio susitikimo su moksleiviais metu, Lietuvos policijos mokyklos atstovai bei Mykolo Romerio universiteto studentė, šiuo metu Telšiuose atliekanti praktiką, išsamiai papasakojo apie galimybę tapti policininko profesijos atstovais ir supažindino su atrankos tvarka ir stojimo bei mokymosi sąlygomis, kursantams ar studentams suteikiamomis socialinėmis garantijomis, ateities perspektyva ir karjeros galimybėmis.

Moksleiviams apie atskirų policijos rūšių veiklą papasakojo Atvirų durų dienos renginyje dalyvavę ir didelį susidomėjimą palikę Kriminalinės policijos biuro, Kriminalistinių tyrimų centro, antiteroristinių operacijų rinktinės „Aras“ pareigūnai. Visi jie moksleivius supažindino su darbo specifika padaliniuose bei karjeros galimybėmis papildant jų gretas. Didelį įspūdį moksleiviams paliko ir Kelių policijos pareigūnų pademonstruoti automobiliai bei jų komplektacija, kinologų ir tarnybinių šunų pasirodymas.

Visi aktyvūs ir žingeidūs moksleiviai, besidomintis pareigūno darbu ir ateities planus siejantys su policininko profesija, kviečiami baigus mokyklą tapti policijos dalimi!


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN