Šilutės bibliotekininkai kurs stalo žaidimą

Naujienos: Švietimas , 2021-07-22 20:21
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilutės r.

Lietuvos kultūros taryba skyrė finansavimą Tolygios kultūrinės raidos programai ir finansavo Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos projektą „Stalo žaidimas „Keliauk ir pažink Šilutę“ (projekto vadovė Sandra Jablonskienė) skirdama 3 690,00 Eur finansavimą.

Įgyvendindami šį projektą bibliotekininkai kurs inovatyvią, išliekamąją vertę turinčią paslaugą/produktą – stalo žaidimą, reprezentuojantį Šilutės kraštą.

Šis žaidimas bus puiki edukacinė priemonė mokiniams, miestelėnams, kitose Lietuvos vietovėse gyvenantiems žaidėjams, norintiems pažinti ar iš naujo atrasti Šilutės miesto istorijos ir kultūros paveldą. Stalo žaidimas kvies suburti savo draugų kompaniją (komandą) ir kartu apkeliauti 510 metų Šilutės gyvavimo laikotarpį. Žaidėjai bus supažindinti su miesto istorija, architektūra, kultūra, tradicijomis, papročiais, čia gyvenusiais žmonėmis, iškiliomis asmenybėmis, lankytinomis vietomis, gamtos paminklais ar reiškiniais (potvynis), kt.

Projekto veiklose dalyvaus ir bus kviečiamos į jas įsijungti Šilutės rajono gimnazijos, pagrindinės mokyklos, Šilutės jaunimo ir suaugusiųjų mokymo centras, Šilutės trečiojo amžiaus universitetas, kitos Šilutės, Klaipėdos, Šilalės, Tauragės rajonų bendruomenės.


Informaciją parengė
Šilutės F. Bajoraičio viešosios bibliotekos
Informacijos skyrius

šaltinis: https://www.silute.lt/naujienos/bibliotekininkai-kurs-stalo-zaidima/8203


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN