MKL jaunių U-18 merginų čempionato finišas plungiškėms vainikuotas sidabru

Naujienos: Sportas , 2018-03-19 19:19
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Kovo 16 – 17 d. Palangoje vyko Lietuvos moksleivių krepšinio lygos jaunių U-18 merginų (gim.2000 ir jaun.) krepšinio čempionato B diviziono finalo ketverto varžybos. Pusfinalyje Plungės sporto ir rekreacijos centro komanda, vadovaujama trenerės Editos Lapienės, susitiko su Palangos sporto centro komanda. Gausiai ištikimų sirgalių palaikomos plungiškės pateisino geriausiai besiginančios komandos vardą (984:641) ir laimėjo rungtynes rezultatu 68:48. Rezultatyviausiai plungiškių gretose žaidė Patricija Biečiūtė (28 taškai, 11 atkovotų kamuolių), Evelina Razgutė (17 taškų, 8 a. k.) ir Samanta Motužytė (10 taškų. 10 a. k.). Po 4 rezultatyvius perdavimus atliko Rasvita Gedeikytė ir Kornelija Mineikaitė.

Finalas vyko permainingai. Pirmąją varžybų pusę dominavo plungiškės, įgijusios 12 taškų pranašumą. Po ilgosios pertraukos Marijampolės ŽSM komanda sulygino rezultatą ir prasidėjo kova taškas į tašką. Pasibaigus varžybų laikui, švieslentėje degė rezultatas 56:54. Teko pripažinti varžovių pranašumą. Rezultatyviausiai šiose varžybose žaidė Rasvita Gedeikytė (14 taškų), Samanta Motužytė (13 tšk.). Daugiausiai kamuolių atkovojo Evelina Razgutė (13) ir Rosita Raišuotytė (10). Patricija Biečiūtė atliko 6 rezultaryvius perdavimus.

Trečią vietą iškovojo Palangos SC komanda, rezultatu 72:54 įveikusios Alytaus SRC-II komandą.

Į simbolinį čempionato penketą buvo išrinkta Plungės SRC komandos kapitonė Patricija Biečiūtė. Komandai buvo įteikta prisiminimo taurė, o komandos žaidėjoms - sidabro medaliai!

Sveikiname Plungės SRC komandos trenerę ir žaidėjas su puikiu sezonu ir iškovotais sidabro medaliais!





Plungės rajono savivaldybės informacija


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN