Plungiškiai neliko abejingi „Baltijos kranto taurė – 2018“

Naujienos: Sportas , 2018-04-25 09:54
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Balandžio 19 dieną Klaipėdoje vyko greitųjų šachmatų turnyras „Baltijos kranto taurė – 2018“. Dalyvavo 96 jaunieji šachmatininkai (2006 m. gimimo ir jaunesni) iš Palangos, Kretingos, Gargždų, Telšių, Plungės ir Klaipėdos. Plungės sporto ir rekreacijos centrui atstovavo 9 jaunieji moksleiviai šachmatininkai.
Varžybos vyko bendrame turnyre, šveicariška sistema, 6 ratais. Tačiau apdovanojimai išskirstyti pagal amžiaus grupes. Pirmos vietos apdovanojimai iki 8 metų atiteko M.Valančiaus prad. mokyklos „Saulės“ skyriaus pirmokui Karoliui Kapickiui. Sveikiname! Karolis surinko 4 taškus iš 6 galimų.
Puikiai sekėsi Ugniui Žalimui, Ignui Ščupokui, Matui Praspaliauskui, kurie surinko po 5 taškus iš 6 galimų ir užėmė atitinkamai 5, 6, 7 vietas turnyro lentelėje. Po keturis taškus surinko Aron Kuptz, Vytautas Gricius ir Gabrielius Norkus. Kiek sunkiau ėjosi Deimantui Laurinaičiui (3 taškai) ir Jokūbui Baumilui (2 taškai).


Plungės SRC informacija


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN