Mažeikiuose, Vasaros sporto žaidynėse rungėsi ir maži, ir dideli

Naujienos: Savivalda , 2021-07-07 15:00
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Šiandien, liepos 6-ąją, iš pat ryto, Mažeikių pavenčių paplūdimyje rinkosi vasaros sporto žaidynių, skirtų Valstybės (Lietuvos karaliaus Mindaugo karūnavimo) dienai, dalyviai ir žiūrovai.

Susirinkusiuosius sveikino ir gražios šventės bei sėkmingų startų dalyviams linkėjo Mažeikių rajono savivaldybės mero pavaduotoja, pavaduojanti merą, Sigutė Bernotienė.

Krepšinio aikštelėje kovėsi komandos 3x3, tinklinio – komandos 2x2, futbolo – 5x5. Vyko baudų ir tritaškių metimo varžybos.

Bėgime prie starto linijos stojo patys mažiausieji, kurie turėjo įveikti 100 m ir 200 m atstumus. Jaunuoliai bėgo 1 000 m, o patys ištvermingiausieji pasiryžo įveikti 7,5 km trasą.

Norintieji jėgas išbandė prisitraukimų, 9 kg akmens metimo, vienas kito traukimo ir rankų lenkimo rungtyse.

Įvairaus amžiaus sporto mėgėjai susirungė prie šaškių ir šachmatų lentų, stalo teniso varžybose, išbandė taiklumą smiginio rungtyje.

Po kiekvienos rungties įteikti apdovanojimai nugalėtojams ir prizininkams.


Ryšių su visuomene skyrius
šaltinis: http://www.mazeikiai.lt/savivaldybe/naujienos/vasaros-sporto-%C5%BEaidyn%C4%97se-rung%C4%97si-ir-ma%C5%BEi-ir-dideli/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN